• Українська
  • Русский
  • Сайт для архітектурного бюро «Макропроект»

    Перед нами постало завдання створити красивий, якісний сайт-портфоліо, з акцентом на ті проекти, які клієнт вже завершив або які перебувають в процесі розробки. Подача та оформлення проектів виконувалася у форматі реальних кейсів, де було сформульовано завдання кожного з них та детально описано рішення.

    На даний момент на сайті висвітлено 10 проектів, кожен з яких представлений у вигляді окремої сторінки, на якій присутні візуалізації та текстовий опис завдання та рішення.

    Головна сторінка розроблена таким чином, щоб клієнт мав можливість додавати туди будь-яку кількість проектів. Завдяки цьому рішенню ми виконали поставлене перед нами завдання: розробити сайт-портфоліо.

    На сайті є окремі сторінки про послуги, які надає архітектурне бюро, а також є сторінка про саму компанію: хто вони, скільки працюють на ринку та якими досягненнями можуть пишатися.

     

    Сторінка Контакти зі стилізованою мапою Google, яка добре виглядає в загальній концепції дизайну сайту. На цьому сайті немає нічого зайвого – вся інформація донесена до користувача максимально доступними методами: візуально та текстово.

    Ознайомитись із сайтом можна за посиланням.

     

    Останні новини

    Завітайте на наш блог – ми пишемо для вас

    Як створити прототип лендингу

    Прототип лендингу  – е схема, де зображені всі елементи сторінки та іншого контенту. Це допоможе вам побачити готову версію “landing page”...

    Читати далі

    5 причин використовувати автоправила в Google Ads

    Автоматизовані правила вдвічі полегшують керування Google Ads. Вони усувають помилки та допомагають заощадити ваш час на тривіальних...

    Читати далі

    Навіщо та як робити номер телефону на сайті клікабельним

    Чому важливо використовувати клікабельні номери? Пам’ятаєте момент, коли вам потрібно зателефонувати в компанію, а телефон на сайті...

    Читати далі